2016- Anul maimutei de foc- elementul surpriza

monkey

Legenda spune in lumea orientala, ca Buda a invitat animalele sa sarbatoreasca Anul Nou cu el, dar numai 12 animale au venit. Ca si recompensa, el a dat numele fiecarui animal, cate unui an, anii succedandu-se in ordinea sosirii acestora, incepand cu Sobolanul si sfarsind cu Mistretul. La randul sau, fiecarui animal, ii este atribuit un element esential. Acestea sunt: foc, pamant, apa, metal, lemn.

Lumea orientala are ceva important de spus in domeniu si va sfatuiesc cu caldura, sa studiati, pe cat posibil trasaturile, pe care le imprima asupra voastra animalul sub protectia/ influenta caruia, v-ati nascut, dar si elementul asociat acelui an. Veti primi niste informatii valoroase si va vor descrie trăsături noi, completand uimitor astrologia din Vest.

In continuare o mica incursiune, in ce ne poate aduce anul Maimutei de Foc (cu data de incepere 8 Februarie 2016).

In acest an ne asumam riscuri, lansam idei inovatoare, lucruri neasteptate se pot petrece la tot pasul, avem insa tendința, sa nu gandim profund actiunea.

Daca luam in vedere si trasaturile maimutei, vom intelege, ce putem prelua din influenta acesteia anul acesta, ea fiind: inteligenta, amuzanta, inventiva, cu memorie buna, independenta, ambitioasa, draguta cand are bani, se plictiseste repede, dar si egoista, prietenoasa doar de fatada, mai degraba nepasatoare, vanitoasa, lipsita de scrupule.

Înțelegând compatibilitatea elementelor, am realizat o analiza a acestora in relație cu elementul anului 2016 FOCUL, așadar:

Elementele compatibile/ incompatibile sunt:

Foc- Foc- anul este plin de acțiune,  fara urma de plictiseala, proiecte noi vor derula fara piedici

Foc- Pamant- va veți simți stimulați sa va susțineți proiectele, partenerul

Foc- Lemn- cuvantul de ordine este armonie însotita de stabilitate, impulsionare in a actiona la momentul potrivit, optimism

Foc- Metal- an sub o influența mai dificila (focul topeste metalul), urmarita de competitivitate neconstructiva in orice domeniu

Foc- Apa- an mai dificil (focul fierband apa si astfel evaporand-o, apa stingand la randul ei focul), dificultate in a exprima ceea ce se doreste

Semnele compatibile cu Maimuta sunt dragonul, sobolanul, maimuța si incompatibile tigrul, cocosul si iepurele.

Deci chiar daca te regasesti printre zodiile prietene (compatibile), elementul in care te regasesti, va decide, daca anul va fi perceput mai usor sau mai greu (astfel daca vei introduce anul nasterii, la o simpla cautare pe internet interogand, care a fost anul tau chinezesc, vei regasi un animal si un element, ajutându-va in analiza de mai sus).

Maimuta are un element preferat care o face atractiva si invingatoare: METALUL, care insa in anul 2016 de foc, ii transmite influente dificile, asa cum am vazut mai sus. Nativii vizati (născuți in zodii incompatibile si chiar in zodii compatibile cu maimuța si in plus in elementul metal) vor adopta competitivitatea ca pe o cale de transformare, insa MARE ATENTIE anul acesta la topirea prin ardere, sărind etape din dorinta nestavilita de a obtine ceva ce detine celalalt, dorința de a face ce face celălalt, se pot topi astfel șanse reale de reușită.

Cu drag,

Nicoleta Ghiris

This entry was posted in Astrologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s