Eclipsa de soare…găsim calea sa ne facem vazuti

p145565506747542Se conturează in mintea mea imaginea licuricilor, care in întuneric stralucesc si ni se permite sa ii vedem. Este cea mai apropiată imagine, cand ma gândesc la eclipsa de soare de astăzi. Soarelui, definitia vointei noastre, a personalității noastre, i s-a blocat lumina, pentru puțin timp si numai pentru ca emotiile (luna) sa ne transmită, atragând atenția, ca e momentul sa acționam. Astronomic in cazul eclipsei de soare, Luna este interpusa între Soare si Pământ. Astrologic o definim ca o conjunctie între Soare si Luna. Pregătiți sau nu universul ne transmite ca, este momentul in care trebuie sa îmbrățișăm schimbarea, eclipsele fiind purtatoarele mesajelor de actiune dar si a lucrurilor neasteptate.

Omeneste vorbind, ne este mai ușor sa nu acționam si sa ne situam mai tot timpul in zona noastra de confort, poate din frica de necunoscut samd, insa vom fi împinși de conjunctura la acțiune, de preferat insa, este sa așteptăm câteva zile, înainte sa punem in aplicare orice activitate.

Pentru cei ce stiu ca, dețin planete in zodia Pești, la gradul 18 55′, (sau apropiat +/-2 grade) aceste planete devin importante in acțiunile, ce trebuie întreprinse. Casa astrologica in care se petrece aceasta eclipsa, ne va arata focosul personal.

 

Cu drag,

Nicoleta Ghiris

Like facebook page: Astrologie de suflet

 

This entry was posted in Astrologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s