Anul 2017-Începutul începuturilor de nota 10

plant-in-hands

2017 an de vibrație 1

Ne așteaptă din Ianuarie o vibrație umbrelă, care anunță începuturi, drumuri noi în viată, oportunități noi și șansa, sa facem lucruri îndelung gândite. Este pentru noi toți un moment, în care ne putem planifica și face ceva, ce ne poate ține ocupați timp de 9 ani.

Calea de urmat presupune ambiție și impulsivitate controlate, activitate fără epuizare, manifestarea puterii, fără sa ii îngrădim pe ceilalți, însa ne poate prezenta situații în care ne putem trezi adoptând puterea prin tiranie, fiind adesea nemiloși și încăpățânați, egoiști, criticând excesiv. Cariera va primi un loc fruntaș în alegerile noastre și în detrimentul celorlalte planuri, având de suferit mai ales planul personal și relațional.

Sfatul pe care îl putem primi în acest an, este să ne orientam, către tehnicile de meditație și respirație, care ne pot ajuta să răzbatem în momente, în care nerăbdarea și impulsivitatea, ne pot aduce mai mult rău decât bine. Așadar în situații, în care vă simțiți cât mai copleșiți de nerăbdare, luați o mică pauză de respirat profund, poate fi benefică acțiunilor, ce le veți întreprinde.

Cu drag,

Nicoleta Ghiris

Like Facebook page: Astrologie de suflet

Sursa foto: internet

This entry was posted in Numerologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s