Anul 2017- anul cocosului de foc

 

descarcareAnul viitor in astrologia chineza, se traseaza ca fiind un an al aparentelor, al extrovertirii, al obsesiei pentru imagine.

Facand parte din Triunghiul semnelor conservatoare si perseverente alaturi de Bivol si Sarpe, Cocosul cucereste prin acumularea de energie, rezistenta si practica, meticulozitate, planificare, dar poate pierde de asemenea prin rigiditate in opinii. Poate aduce in schimb stabilitate iubirilor.

Se anunta un an mai dificil pentru zodii precum: Iepure, Caine si chiar Cocos.

Nativii cu anul nasterii in elementul metal (de exemplu Caine de metal, Iepure de metal, Cocos de metal , etc) pot avea predispozitia, de a duce o lupta interioara tot anul, pot avea probleme in zona sanatatii, deoarece focul topeste metalul.  Este necesara intelegerea si atenuarea rigiditatii, focul ajutand la grabirea procesului de transformare interior. De asemenea, luati masuri din timp pentru protejarea sanatatii.

In egala masura nativii cu anul nasterii in elementul apa,  vor avea si ei parte de o lupta interioara, deoarece focul fierbe apa, iar apa stinge focul.Este necesara intelegerea si atenuarea impulsivitatii, potentiala orientare a ei catre creativitate. Sanatatatea trebuie sa fie indeaproape observata.

Sursa foto: FunnyWildLife.com

Cu drag,

Nicoleta Ghiris

Like Facebook page: Astrologie de suflet

 

 

This entry was posted in Astrologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s