Zodia Pești și percepția eronată asupra fizicului

dama-del-bien-y-del-mal.jpgAsa cum bine știm, zodia Pesti este renumită prin senzitivitate crescută, emotie. Nu putem nega nici capacitățile extrasenzoriale, pe care le dețin.

Știm ca aceștia sunt guvernați de planeta Jupiter in astrologia tradițională, dar si de Neptun in cea modernă. Ceea ce vreau, sa aduc in prim plan, este faptul că, nu de putine ori am asistat de cativa ani, la o avalanșă de cereri ale acestora, in a-si schimba modul in care arata, ei înșiși confuzi, in a se aprecia corect toată viața.

Daca aveți alături de voi un nativ, care este născut in aceasta zodie, sau are ascendentul in Pesti, veți observa o tendință in a poza excesiv sau deloc, in a se ascunde in spatele unor măști, grimase, neîncrezători in modul in care se afișează, încercand din răsputeri, sa apară drept o altă persoană, nefiind convins sau mulțumit de propria înfățișare.

De asemenea, nativii ce detin Neptun conjunct cu ascendentul, au probleme in a percepe propria persoană, fiind extrem de teatrali, in incercarea disperata de a sesiza la ceilalti parerea lor despre ei.

Neptun, planeta care guvernând semnul si situându-se in momentul de fată in prima casa a acestei zodii (casa personalitatii, al eu-lui, al infatisarii), va adanci toată aceasta confuzie, pentru foarte multi ani (pană in 2026), predispunand acești nativi la o serie de vizite la cabinetele doctorilor esteticieni, nelipsiți fiind deopotrivă din saloanele de înfrumusețare.

Ceea ce trebuie, sa retină acest semn,este că, oricare ar fi schimbarea, aceasta perceptie nu va dispare cu nicio intervenție, in schimb trebuie, sa învețe, sa se iubească pe sine, pentru ceea ce este-o ființa cu veleități speciale, iar fizicul să ajute doar la manifestarea eului interior si a marii capacitați de a iubi necondiționat, cu care sunt înzestrați.

Fiti vedetele zodiacului, prin manifestarea sufletelor voastre iubitoare si generoase, intuitive, senzitive, integrând frumos si sănătos latura fizica atât de greu intern disputata si percepută. Sa nu uitam, că orice rid sau grimasa e o mica amintire a trairilor spectaculoase, la care am luat cu toții parte, pentru că de aceea suntem aici, să ne împărtășim unii altora emoții si nu false aparente.

Iar pentru cei, care sunt alături de acest semn,  încurajați-i mai degrabă, sa facă ce le place, laudandu-le talentele, pentru a stimula încrederea, de care au mare nevoie.

Cu dedicatie Neptunienilor,

Nicoleta  Ghiris

Like facebook page: Astrologie de suflet

sursa imagine: internet

img_7375

 

 

This entry was posted in Astrologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s