Luna Martisorului- lectia de invatat este DETASAREA

dna_1M-am decis, sa transmit studiul saptamanal si lunar- numerologic, impreuna cu cel lunar de astrologie chineza, sub forma unor mesaje pentru zodiile/numerele cu impact.

Numerologic luna MARTIE ne aduce pe toti nativii in sfera practicii si eficientei, a rezistentei, insa ne poate transmite imbolduri, in a ne manifesta deopotriva prin incapatanare, inflexibilitate, plictiseala. Munca este cuvantul cheie al acestei luni, a ne face folositori, sa investim energie in a mentine durabilitatea lucrurilor si a relatiilor.

Nativii detinatori ai numarului 4, numar al caii vietii, sau detinut in cadrul numerelor principale, chiar si cei nascuti pe data de 4, 13, 31, 22,  vor fi cei care vor intelege pe deplin, cum trebuie, sa actioneze in favoarea atuurilor, avand capacitatea de a indulci cu succes manifestarile negative ale numarului, desi este posibil sa nu se simta tocmai confortabil in aceasta luna, datorita presiunii in a echilibra si alege calea corecta.

Saptamana 27 Februarie- 5 Martie, se prezinta pentru toti nativii prin impulsuri catre ambitie, impulsivitate, activitate controlata pentru nativii ce inteleg, ca activitatea are nevoie si de momente de relaxare, altfel avand predispozitia catre tiranie, egoism, rautate. Mare atentie la echilibrarea carierei cu planul personal, acesta din urma avand de suferit.

Zodiacul chinezesc ne aminteste in luna Martie, de luna Iepurelui de apa, transmitand ca si predispozitie tuturor nativilor, o continua cautare a frumosului, a formelor artistice, rafinate, cautarea iubirii, nu degeaba aceasta fiind si luna ce incununeaza atatea sarbatori, ce au in prim plan frumusetea sub toate formele ei.

Si asa cum sugereaza titlul ales, lectia de invatat a lunii Martie este detasarea.

Zodiile cu predispozitie spre a intampina greutati si care trebuie sa manifeste atentie sporita mai ales in planul sanatatii, relatiilor si al carierei sunt: Sobolan, Dragon, Cal si Cocos.

O primavara frumoasa va doresc,

Nicoleta Ghiris

Like facebook page: Astrologie de suflet

sursa imagine: internet

img_4297

 

 

 

 

 

This entry was posted in Astrologie, Numerologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s