Anul 2018- anul Cainelui de Pamant- de experimentat atentia asupra relatiilor

imagesAnul 2018, incepand cu data de 16 februarie, ne aduce pe toti, cu trecerea in noul an chinezesc, anul Cainelui de Pamant- in sfera relationarii de orice tip, cu mentiunea ca vom deveni fini observatori ai acestora.

Atmosfera anului, prin energii, ne inclina catre loialitate, atentie permanenta, sacrificii, non-materialism. Desi inclinatia va fi de retragere,  nu trebuie sa ne simtim pesimisti si sa ne pierdem in detalii, ignorand imaginea de ansamblu, deoarece in jur putem fi inconjurati de generozitate si idealuri nobile.

Ne pot incerca sentimente de timiditate, incapatanare, insa sa nu uitam, ca detinem anul acesta si inclinatia catre loialitate, onestitate, curaj, simt al dreptatii, avand predispozitia sa fim buni ascultatori, discreti si de incredere.

Analizand de asemenea si elementul Pamant alaturi de aria relatiilor, va trebui sa acordam in momente de “cutremur” a acestora, o atentie marita si grija, pentru ca sa nu daramam, ce tocmai am construit. Orice tranzit care trece peste relatiile, care nu au o baza solida sau sunt subrezite in timp de neintelegeri, poate face daune in acest an, daramandu-le si recladind altele.

 

Si asa cum v-am obisnuit deja, sa trecem in revista zodiile cu mai mare impact in acest an:

Dragonul fiind zodia din opozitie, cu predispozitie impact in relatii si  sanatate, mai ales catre finalul anului chinezesc (acesta dureaza pana in 4 februarie 2019).

Bivolul, Cocosul si mai ales Capra, vor avea predispozitiile mentionate mai sus, resimtite mai puternic, la care se adauga si o atentie sporita asupra sanatatii.

Bivolul si Capra, zodii ce pot fi in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

In plus daca sunteti elementul Apa sau Lemn si va regasiti printre zodiile cu impact in acest an, predispozitiile se vor resimti mai acut.

Elementul Pamant poate sa aduca probleme la nivel celular, piele, muschi.

Restul elementelor, Metal, Pamant si Foc sunt mai bine aspectate.

Sa aveti un an pe care, sa il fructificati la maxim si sa jonglati cu predispozitiile mentionate (atentie sporita in domeniile expuse), astfel incat, sa nu va impacteze pe cei vizati atat de tare.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

 

images (1)

This entry was posted in Astrologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s