16 Octombrie – 15 Noiembrie – perioada guvernata de steaua multiplicarii

In perioada mentionata, vom fi predispusi la energia stelei de multiplicare, aceasta energie poate aduce in general noroc in familie din punct de vedere al prosperitatii. Anul acesta insa aduce in acesta perioada o multiplicare a stelei pierderilor, furturilor si deposedarilor din centrului casei, biroului, al centrului tarii noastre, sau extrapoland centrului Europei si chiar al lumii.

Astfel vom observa ca restrictiile ce se vor instala, vor amplifica aceasta energie de deposedare si pierdere a prosperitatii, pe care oricum o resimtim in acest an. Este o energie de foc si multiplicand o energie negativa luna aceasta, avem nevoie pentru diminuare de culoarea albastra si/ sau negru, dar si de culoarea galbena, maro, crem sau bej in centrul casei/zonei de birou- de catre toate zodiile. De evitat aducerea culorilor de lemn- verde sau plante si a culorilor rosu, roz, portocaliu aici, in perioada mentionata.

Incepand cu 16 Octombrie zodia Caine este cea care guverneaza perioada pana pe 15 Noiembrie. De adus remedii feng-shui doar in aceasta perioada in sectoarele casei/biroului in:

Nord-aici daca locuiti/stati preponderent- pericol accidentari – Pagoda celor 5 elemente adusa aici luna aceasta

Vest– aici daca locuiti/stati preponderent- risc de imbolnavire- purtati amuleta de sananate: inel Medicine Buddha sau Wu Lou, orice remediu de sanatate adus aici luna aceasta

Est– in zona aceasta daca locuiti/sau stati preponderent- risc de furturi- aplasati in aceasta zona placa Rinocer si Elefant.

Nord-Est- in zona aceasta daca locuiti/sau stati preponderent- risc de certuri- amplasati cele trei mere rosii aici

Asa cum v-am obisnuit zodiile cu impact major si cu atentionari speciale vor fi:

Sobolanul are o luna predispusa acum la accidentari si dezastre, MARE ATENTIE la orice pas si orice intreprindeti, nu este o luna buna pentru a incepe/derula ceva important pentru voi. Atentie mai ales in zona carierei. Luna aceasta aveti nevoie de protectia Pagoda celor 5 elemente si culoarea de lemn- verde sau plante.

Cocosul, zodia care inregistreaza asupra ei steaua bolilor aceasta luna pe zona descendentilor, orice remediu de sanatate asupra voastra si a lor este benefic- inel medicine Buddha, Wu Lou, Buddha al medicinei in casa voastra- in zona de vest. Culoarea de purtat recomandata preponderent verde, olive si/ sau stati inconjurati de plante luna aceasta/ sau casele de lemn ofera protectie si metalele- de purtat si culoarea alb gri.

Bivolul si Tigrul cu steaua certurilor si proceselor asupra lor luna aceasta, sunt predispusi la amplificarea acestior neintelegeri si la rabufniri cat mai dese. Atentie la relatia cu scoala, acolo pot exista discutii aprinse. De recomandat sa poarte amuleta mar rosu, sa aiba in casa remediul celor 3 mere rosii, pe care sa il mute luna aceasta in zona de nord-est a sufrageriei. Puteti folosi si 3 mere rosii neaparat cu codita. De asemeni puteti purta amuleta mar rosu la voi, va atenua din certuri. Culoarea recomandata sa fie purtata, culoarea de foc- rosu, roz, portocaliu.

Iepurele cu steaua lunara ce predispune la furturi si deposedari, mai ales pe zona sanatatii, atentie marita la momente ce pot alimenta aceasta stea, de recomandat remediul cardul Rinocer si Elefant de purtat si orice remediu de sananate asupra voastra. Culoarea de purtat luna aceasta orice culoare de apa- albastru, negru.

Restul zodiilor sunt bine aspectate:

Mistretul si Cainele cu steaua victoriei in zona mentorilor, este posibil sa inregistreze victorii in a primi suportul necesar in anumite situatii. Recomand culoare de metal- alb, gri si o amuleta a victoriei pentru potentarea stelei lunare.

Calul cu steaua invataturii si a dragostei in zona faimei alaturi, poate inregistra momente de acumulare rapida a informatiilor, victorii la examene si de liniste si iubire alaturi de cei dragi. Recomand culori de lemn-verde, olive sau plante in apropierea lor.

Maimuta si Oaia cu steaua norocului divin- indirect, se pot astepta la un noroc neasteptat, mai ales in zona dragostei. Recomand culorile de pamant-maro, galben, crem, bej si amuleta activatorului divin- de intarire a stelei.

Dragonul si Sarpele cu steaua prosperitatii asupra lor aceasta luna si cea a norocului divin anuala, pot inregistra si mai mare succes in a primi mai multi bani si a prospera. Recomand culori de foc portocaliu, rosu, roz. Dragonul insa este mai afectat luna aceasta din cauza ca, este in opozitie cu zodia Caine, Efectele mai sus mentionate pot veni in cazul sau mai diminuate. De purtat un remediu de prosperitate (pandantiv, nodul mistic Tibetan, infinit, bratara de prosperitate).

Bineinteles, ca fiecare zi din aceasta perioada este posesoarea unor noi stele si zodii ale zilei. Recomand sa apelati la un astrolog, specialist in metafizica chineza, pentru a va da indicii despre acestea, mai ales in situatia, in care aveti ceva important de rezolvat intr-o zi anume.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata!

Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

IMG_2295

Nicoleta Ghiris

Astrolog

Share, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: Astrologie de suflet

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1Posted in Astrologie | Leave a comment

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s