11 Mai 2021 – 10 Iunie 2021, perioada guvernata de energia afectiunilor medicale

In perioada mentionata, vom fi predispusi la mentionata energie de posibile imbolnaviri.

Recomand orice culoare de Lemn– verde, olive, kaki, sau plante, dar si culoare de Metal- alb, gri, auriu, argintiu sau pozitionarea unei statuiete de metal in mijlocul caselor/spatiului de birou, pentru a impiedica energia aceasta sa se produca. In aceasta perioada evitati sa petreceti timp in mijlocul caselor voastre, nu lasati copiii sa se joace acolo.

Luna aceasta este luna Sarpelui de apa.  Vom putea auzi despre o perioada in care ne vom simti mult mai stresati, mai dornici sa ne intalnim cu prietenii, insa este o perioada in care este bine, sa fim mai precauti si sa ascultam intuita. Daca primim informatia, ca nu trebuie sa mergem sau simtim, ca nu trebuie sa fim intr-un anumit loc sau la un anumit moment, atunci ascultati intuitia. Va poate salva de la o potentiala imbolnavire. Energia lunara este asociata distrugerilor, cutremurelor, existand posibilitatea sa auzim despre ele, manifestandu-se pe parcursul lunii acesteia.

Zodiile si energia ce ii va guverna aceasta luna dar si remediile necesare sunt:

Sobolan: Pentru voi- energia pierderilor, destul de puternica, este prezenta in aceasta luna in semnul vostru. O mare protectie o asigura, la fel, remediile impotriva perderilor, ce trebuie mentinute asupra voastra toata luna, pentru a va proteja de aceste pierderi si deposedari. Aceasta energie va poate aduce, pierderi dar si procese, pe zona de cariera, insa atentie si la sanatate. Protectie marita pe zona sanatatii tot anul acesta pentru voi.

Bivol: Aveti un mare aliat in energia lunara si acest lucru vine ca o protectie scut pentru voi in orice intreprindeti in sfera de invatura. Luna aceasta energia de succes redus si accident este asupra voastra, insa. Este o energie foarte puternica si va sfatuiesc, sa va protejatiatat voi cat si in masina, motocicleta etc (cu protectie de masina, vehicul), sa aveti asupra voastra o pagoda, chiar daca sunteti sustinuti de energia din aceasta luna, ramaneti prudenti si protejati. Luna aceasta sunt preconizate examenele de evaluare pentru anumiti ani, copiii care sunt Bivol trebuie cel mai mult protejati.

Tigru: Luna aceasta energia de succes redus este asupra voastra. Este o energie foarte puternica si va sfatuiesc, sa va protejati in masina (cu protectie de masina), sa aveti asupra voastra o pagoda si sa ramaneti protejati, mai ales cu energia anuala de multiplicare, pot exista mai multe evenimente cu impact. Se pot intampla situatii in care pe nedrept sunteti pedepsiti, mai ales la examenele ce pot urma in perioada discutata. Ramaneti protejati si dati copiilor Tigru protectie asupra lor in aceasta perioada.

Iepure: Luna aceasta aveti asupra voastra energia de multiplicare, o energie a norocului in viitor, va poate aduce o crestere a oportunitatilor de rezolvare a probemelor, pe zona de sanatate dar si de multiplicare a oportunitatilor pe zona de iubire si invatatura. Daca veti inregistra o victorie, ea nu vine singura, in orice domeniu mentionat.

Dragon: Energia este extrem de puternica luna aceasta si puteti iesi usor victoriosi. Cu energia lunara faceti magie si o sa primiti informatii pe zona de spiritualitate. Folositi-le!!!! Energia victoriei este alaturi de tot ce intreprindeti, mai ales in zona prosperitatii. Se vor modifica substantial in bine veniturile, Este una dintre cele mai bune luni ale voastre, nu o ratati!!!. Un potentator al victoriei, ca si remediu este bine venit si poate amplifica energia.

Sarpe: Este luna energetica a voastra si puteti “muta muntii din loc”. Energia victoriei este alaturi de tot ce intreprindeti, mai ales in zona prosperitatii. Se vor modifica substantial in bine veniturile, Este una dintre cele mai bune luni ale voastre, nu o ratati!!!. Un potentator al victoriei, ca si remediu este bine venit si poate amplifica energia. Energia este extrem de puternica luna aceasta si puteti iesi usor victoriosi si acumula cat mai multi banuti.

Cal: Energia ce va guverneaza este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuleta reprezentativa a acestei energii. Veti primi suport nesperat din partea cuiva, care o sa contribuie la faima voastra. Puteti intalni oameni, care sa va sustina, oameni noi sau de ce nu, sa simtiti acel ajutor divin.

Oaie: Luna aceasta aveti asupra voastra energia de prosperitate, purtati orice activator de prosperitate. Toate vor functiona la capacitate maxima. Veti inregistra prosperitate si in relatiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitati de orice ocazie, sa iesiti victoriosi, in a atrage cat mai muti banuti. In incercarea de a castiga mai mult este posibil insa, sa va simtiti epuizati, in incercarea de a convinge si a contracara parerile opuse voua. Nu va certati, luna este prea pretioasa sa o ratati cu certuri marunte si neinsemnate.

Maimuta: Si voi aveti asupra voastra, in aceasta perioada, energia de prosperitate, purtati orice activator de prosperitate. Toate vor functiona la capacitate maxima. Veti inregistra prosperitate si in relatiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitati de orice ocazie, sa iesiti victoriosi, in a atrage cat mai muti banuti. Voi sunteti protejati de energia lunara si sunteti si mai victoriosi in a inregistra aceste castiguri. Atentie insa la pedepse pe nedrept, ce pot fi inregistrate luna aceasta de catre voi.

Cocos: Energia de dragoste si invatatura este prezenta in aceasta perioada asupra voastra. Energia nu este extrem de puternica, insa mai poate rezolva probelemele, cu care va confruntati. Luna aceasta exceleaza in suport pentru voi, fiind aliata voastra, energie benefica din aceasta luna, va poate propulsa in relatiile mult visate. Chiar si relatiile cu descendentii (copiii) sunt favorizate si se imbunatatesc.

Caine: Energia de cearta, dispute diverse planeaza acum asupra voastra. Va puteti razvrati din orice si este bine, sa va pastrati calmul si tonul cat mai scazut, mai ales in aceasta perioada. Nu este nici momentul si nici locul sa incepeti, sa manifestati certuri, in a va sustine parerea. Energia este destul de puternica si va puteti certa cu superiorul sau cu orice mentor/profesor, in incercarea de a va sustine punctul de vedere. Ramaneti protejati de o amuleta impotriva certurilor.

Mistret: Nu exista nici cea mai mica sustinere din partea energiei lunare, putand sa inregistrati piedici, fiind o energie conflictuala. Depinde de voi sa ramaneti linistiti si neutri. Energia de cearta, dispute diverse, planeaza acum si asupra voastra. Va puteti razvrati din orice si este bine sa va pastrati calmul si tonul cat mai scazut, mai ales in aceasta perioada. Nu este nici momentul si nici locul, sa incepeti sa manifestati certuri, in a va sustine parerea. Energia este destul de puternica si va puteti certa cu superiorul sau cu orice mentor/profesor, in incercarea de a va sustine punctul de vedere. Ramaneti protejati de o amuleta impotriva certurilor.

Toate remediile ce contin mantre de protectie, functioneaza ca o prezenta, ce protejeaza omul sau spatiul locuit. Din mosi stramosi suntem obisnuiti si in cultura noastra cu protectii, pe care le amenajam la usi si geamuri (busuioc, vasc, etc) pentru ca o anumita energie, sa fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar ca unele sunt purtate asupra noastra. Energia trece peste si nu este invitata sa ramana sau dimpotriva pentru cea pozitiva, invitata sa ni se alature.

Raman la dispozitie cu consultatii referitoare la remedii.

Gandurile- energia si darul cel mai de pret, iar alegerile cu gandul ne definesc viata! Alege, ce e bine pentru tine, mai intai cu gandul.

Cu drag pentru noi toti,

Nicoleta Ghiris

Astrolog astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) si numerologie

Distribuiti, sa ajunga si la ceilalti!!!

Like pagina de facebook: https://www.facebook.com/nicoletaghirisastrolog

Instagram: Astrolog Nicoleta Ghiris

Abonati-va la Astrologie de suflet youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCy-0Ek8Oj_XOw26DGUizu9Q?sub_confirmation=1

This entry was posted in Astrologie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s